de beste van de makelaars in friesland? Vastgoed Trynwalden
  VBO
Verkoop Aankoop Taxeren BeheerVVE Advies ....... kwaliteit voor een nette prijs

 

 

Makelaar voor bedrijven

 

 

Wij ondersteunen u bij de aankoop, verkoop of beheer van uw onroerende zaken. Al het werk wat erbij komt kijken kunnen wij voor u verzorgen. Bij ons kunt u ook terecht voor advies. Kies voor de zekerheid van het inschakelen van uw lokale makelaar. Wij leveren maatwerk voor uw vraag of wens.

 

beheer gebouwen

Het bezitten of gebruiken van gebouwen of andere onroerende zaken kan soms de nodige zorgen met zich mee brengen. Denk aan onderwerpen als huur of onderverhuur, onderhoud, installaties, de OZB, toegankelijkheid, beveiliging etcetera. Met onze mening, ons advies of onze ondersteuning kunnen wij in veel gevallen een toegevoegde waarde bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw vraag.

 

OZB

Wist u dat de WOZ-waarde vanaf 2007 wordt gebruikt als ondergrens voor de afschrijvingen op onroerend goed voor de vennootschapsbelasting en de inkomstenbelasting.?

Onder deze "bodemwaarde" mag niet worden afgeschreven. Deze aftrekpost voor beleggingsvastgoed verdwijnt daardoor bijna geheel. Voor vastgoed in eigen gebruik is de bodemwaarde vastgesteld op 50% van de WOZ-waarde.

Reden genoeg uw WOZ-aanslag door een deskundige te laten beoordelen.

 

landbouw

In de landbouw verrichten wij met name adviserende werkzaamheden. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een ruilverkaveling, onteigening, wet voorkeursrecht gemeenten of een ander vraagstuk? Of  wilt u gewoon een second opinion van een onafhankelijke derde? Wij zijn in te huren op project- of uurbasis en goedkoper dan vaak gedacht.

 

 

 

Voor meer informatie of een afspraak kunt u ons bellen of mailen naar makelaar@trynwalden.eu

 

gecertificeerd

De titel "makelaar" is niet meer beschermd. Iedereen mag zich daarom makelaar noemen. Mede is daarom door de VBO een kwaliteitskeurmerk ingesteld, de SCVM certificering. Makelaars die zich met goed gevolg onderworpen hebben aan een uitgebreide toets, deelnemen aan permanente educatie en voldoen aan verschillende andere eisen mogen zich "registermakelaar" noemen. Uiteraard wordt ons kantoor geleid door een registermakelaar. Zo bent u zeker dat u te maken heeft met een breed opgeleide professional met ruime ervaring.

 

VBO

Ons kantoor is aangesloten bij de VBO (Vereniging voor Bemiddeling Onroerend goed). Dit heeft voor u een aantal voordelen:

 

grondprijzen landbouwgrond

 

dienstverlening aan verenigingen van eigenaren

 

 

 

Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional  

[home] [makelaar] [taxateur] [huizenaanbod] [nieuws] [contact]

[links] [taxatieaanvraag] [vbo] [bedrijfsmakelaar] [zakelijke taxatie] [vve]

Vereniging Bemiddeling Onroerend goed

Vastgoed Trynwalden
Simke Kloostermanstrjitte 96   9061 BG   Gytsjerk  

T 058-2562329   F 058-2562410   E info@trynwalden.eu

disclaimer

           

KvK Leeuwarden 01072699

     

vastgoed trynwalden

makelaardij trynwalden

link-03

lin-k01

link-03

link-02

link-05

link-06

link-07

link-10

link-12

links

meer links

Friesland Totaal

058 - startkabel.nl

0511 - startkabel.nl

rubrieken.com

linkmee

Link Yellow Pages

Linkpaginas.nl

LinkSpot.nl

Merke.nl

makelaar-friesland.ikwilhet.nu

Makelaars