de beste van de makelaars in friesland? Vastgoed Trynwalden
  VBO
Verkoop Aankoop Taxeren BeheerVVE Advies ....... kwaliteit voor een nette prijs

 

 

VVE (Vereniging van Eigenaren)

 

 

beheer voor de VVE

appartement, flat, bovenwoning, benedenwoningHelaas komt het nog steeds voor dat verenigingen van eigenaren (VVE's) de zaken niet goed op orde hebben. Vaak komen wij nog "slapende" verenigingen tegen. Dit kan worden veroorzaakt door tijdgebrek, onwetendheid of onverschilligheid van de leden. Je moet er niet aan denken welke problemen kunnen ontstaan als het dak gaat lekken en de vereniging heeft geen onderhoudsreserve opgebouwd.

 

Wij adviseren de VVE actief te zijn en vooruit te kijken. Dit voorkomt veel problemen en is tevens positief voor de waarde en de verkoopbaarheid van uw appartement.

 

Wij kunnen alle inhoudelijke taken van de VVE voor u verzorgen, maar u kunt ook onderdelen aan ons toevertrouwen. Onderdelen die worden onderscheiden zijn: administratief beheer, financieel beheer en bouwkundig beheer.

Hieronder vallen vergaderingen (notulering, verslaglegging, uitnodigingen, enquetes etc), onderhoud (onderhoudsplanning, -aansturing, -begeleiding en -controle) en financien (administratie, betalingen, jaarrekening, (her)berekening servicekosten en begroting).

Wij kunnen voor uw situatie maatwerk bieden.

 

taxatie herbouwwaarde

Een andere belangrijk aandachtspunt bij de VVE is de opstalverzekering. Mocht het complex of een deel daarvan bijvoorbeeld door brand worden verwoest dan moet de verzekering voldoende geld uitkeren om het gebouw in de oorspronkelijke staat terug te brengen. Uit het door Vereniging Eigen Huis en het Verbond van verzekeraars uitgevoerde onderzoek in 2005 blijkt circa 20% van de woningen onderverzekerd te zijn tegen brand. Voor appartementen ligt dit percentage op circa 90%! 30% tot 50% onderverzekering vormt hierop geen uitzondering.

 

penthouse, seniorenflat, verzorgingsflat

Als u onderverzekerd bent levert dit bij schade grote problemen op want de verzekering keert slechts gedeeltelijk uit waardoor het geld ontbreekt om de herbouw of herstel te laten plaatsvinden.

 

Onze taxatie van de herbouwwaarde geeft u een garantie tegen onderverzekering. Bij een opstalverzekering met indexering is eenmaal in de zes jaar een nieuwe taxatie van de herbouwwaarde nodig.

 

 

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

voor particulieren


 

Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional  

[home] [makelaar] [taxateur] [huizenaanbod] [nieuws] [contact]

[links] [taxatieaanvraag] [vbo] [bedrijfsmakelaar] [zakelijke taxatie] [vve]

Vereniging Bemiddeling Onroerend goed

Vastgoed Trynwalden
Simke Kloostermanstrjitte 96   9061 BG   Gytsjerk  

T 058-2562329   F 058-2562410   E info@trynwalden.eu

disclaimer

           

KvK Leeuwarden 01072699

     

vastgoed trynwalden

makelaardij trynwalden

link-03

lin-k01

link-03

link-02

link-05

link-06

link-07

link-10

link-12

links

meer links

Friesland Totaal

058 - startkabel.nl

0511 - startkabel.nl

rubrieken.com

linkmee

Link Yellow Pages

Linkpaginas.nl

LinkSpot.nl

Merke.nl

makelaar-friesland.ikwilhet.nu

Makelaars